Buitentraining.

Voor wie?
Heeft u een blessure? En zit de oefentherapie er (bijna) op? Dan verheugt u zich er ongetwijfeld op om weer te gaan sporten.

Om u in de laatste fase van de sportspecifieke revalidatie te begeleiden, bieden wij buitentraining aan. Voor zowel recreatieve sporters als wedstrijdsporters. De buitentraining is ook geschikt voor mensen die na een lange periode van inactiviteit weer vertrouwen willen krijgen in algemeen motorisch bewegen.

Wat is het doel?
Door middel van buitentraining kunnen wij u optimaal begeleiden op weg naar volledige sporthervatting. Zo kunt u na een blessure weer zo snel en verantwoord mogelijk sporten op uw oorspronkelijke niveau.

Hoe ziet het programma eruit?
De buitentraining staat onder leiding van een trainer en een sportfysiotherapeut. Zij beschikken over kennis over de trainingsopbouw die past bij uw blessure. U krijgt dan ook een programma op maat.De oefenvormen worden individueel of groepsgewijs op het kunstgrasveld uitgevoerd.

Hoe zit het met de vergoeding?
Bent u aanvullend verzekerd ? Dan wordt de buitentraining over het algemeen door uw zorgverzekeraar vergoed. U kunt dit nakijken in de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Meer weten?
Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze assistentes of een van onze sportfysiotherapeuten Cees Valentijn, Joel van Vliet of Tomas Donse.