E-Health.

Praktijk 2.0
De praktijk 2.0 staat voor samen gezondheidsproblemen te lijf gaan, waarbij de behandeling in de praktijk en online ondersteuning hand in hand gaan. Dit betekent dat persoonlijke aandacht, zelfmanagement en e-health met elkaar verbonden zijn. Het stimuleren en daadwerkelijk ondersteunen van de eigen regie van cliënten is bij deze aanpak cruciaal.

Verheul & Weerman biedt i.s.m. Operis een combinatie van praktijkbehandeling en online ondersteuning aan. Een methodische begeleiding van gedragsverandering / zelfmanagement. Gedragsverandering door langdurige (online) begeleiding.

Middels een online webapplicatie zult u uw problemen op het gebied van chronisch lage rugpijn, overgewicht en/of het verminderen van stress aanpakken.
Daarnaast zult onder begeleiding van een coach een fysiek training programma in combinatie met een gedragsmatig verander programma volgen.

Hoe zit het met de vergoedingen?
Afhankelijk van uw aanvullende verzekering zal een deel van dit pakket vergoed worden.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze assistentes of Erik Kramer. Klik hier om in te loggen op uw ehealth pagin