Fysiotherapie Zorgpakket.

Heeft u geen recht meer op vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering? Dan kunnen wij u een pakket tegen een gereduceerd tarief aanbieden, waarmee u uw behandelingen fysiotherapie kunt voortzetten. Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar.

Het Aanvullend Fysiotherapie Zorgpakket
Wat houdt dit pakket in?

Dit pakket bevat 10 behandelingen fysiotherapie, zoals deze volgens het behandelplan noodzakelijk zijn.
Dit pakket geldt voor patiënten, die in behandeling zijn in onze praktijk, maar geen vergoeding meer vanuit de aanvullende verzekering hebben. Wanneer u niet al deze 10 behandelingen nodig heeft, blijft dit pakket geldig tot 1 jaar na aanvang van het pakket. Het kan dus gerust onderbroken worden. Vraag uw fysiotherapeut om meer informatie.

Het tarief van dit Aanvullend Fysiotherapie Zorgpakket bedraagt € 285,00.

Het Fysiotherapie Zorgpakket
Bent u in het geheel NIET verzekerd voor fysiotherapie, dan is het Fysiotherapie Zorgpakket
misschien iets voor u! Dit pakket omvat 10 sessies, onder andere een uitgebreide intake en onderzoek, op basis waarvan het behandelplan met u bepaald en besproken wordt.
Vraag uw fysiotherapeut of u voor dit pakket in aanmerking kan komen. U kunt echter geen gebruik maken van dit pakket wanneer u in behandeling komt voor een aandoening die voorkomt op de “chronische lijst” die door de overheid is vastgesteld.

Het tarief van dit Fysiotherapie Zorgpakket bedraagt € 310,00.

Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden en de voorwaarden die voor deze twee pakketten gelden.