Bent u op zoek naar een gezonde manier om fit te worden? Wilt u een persoonlijk trainingsprogramma? Wilt u doelgericht en efficiënt onder professionele leiding van een fysiotherapeut sporten? Dat kan met ons vernieuwde medische fitness programma’s.

Gezond blijven kan op talloze manieren worden ingevuld. Van belang is dat u zich er prettig bij voelt, er vertrouwen in heeft en op de juiste manier geprikkeld wordt. Dit kunt u bij ons komen doen in onze medische fitness.
Om u hierbij beter van dienst te kunnen zijn hebben wij drie profielen opgesteld, van waaruit u een keuze kunt maken.

Profiel 1. Prestatie- en doelgericht profiel.
U zult samen met uw fysiotherapeut of medische fitness begeleider een op maat gemaakt, drie maanden durend programma opstellen, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt denken aan bijvoorbeeld 10 kg afvallen, toewerken naar een halve marathon, meer kracht in uw onderbenen krijgen om sterker op wintersport te gaan of uw conditie met 20% verbeteren aan de hand van een maximaal test.
Na/tijdens een intake gesprek zullen wij een aantal testen en metingen bij u afnemen en zullen wij samen met u uw programma uitstippelen.

Profiel 2. Behoud van fitheid.
Na bijvoorbeeld uw revalidatie van een totale knie prothese of rugtrainingsprogramma wilt u graag uw knie of rug fit houden. Dat kan met dit programma. Uw behandelend fysiotherapeut zal een schema voor u opstellen en na drie maanden vindt er een evaluatie plaats met uw fysiotherapeut om te kijken of u nog steeds de gewenste resultaten bereikt. Uiteraard zal uw begeleider u tussentijds bijstaan en u begeleiden tijdens uw oefeningen.

Profiel 3. Vrij bewegen met uw vaste groepsgenoten.
Onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten op een ongedwongen en ontspannen manier, waarbij het sociale aspect van de groep ook meespeelt. Fitheid is meer dan alleen fysiek fit zijn, ook creatief of sociaal bezig zijn bevorderd uw welbevinden. Uw begeleider neemt met u het programma door wat het beste bij u past en waar u zicht het prettigst bij voelt.

Meer weten?
Mail ons of neem contact op met een van onze assistentes.