Vacature algemeen fysiotherapeut.

Verheul & Weerman fysiotherapeuten is een innovatief fysiotherapeutisch centrum in de Haarlemmermeer met uitstekende samenwerking met verwijzers en overige disciplines. Met het regionale ziekenhuis bestaan er diverse participerende samenwerkingsverbanden.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent een energiek en communicatief vaardig collega die ambitieus is en de ontwikkelingsmogelijkheden van onze organisatie weet te benutten. Je bent in staat tot klinisch redeneren op nivo en gericht op je beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Je hebt interesse in het maken van bewegingsanalyses en de begeleiding van de patient in zijn herstel middels het leveren van kwalitatief goede zorg: zorg die mensen in beweging zet.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast team van twintig professionals met goede  begeleiding, interne en externe scholingstrajecten en ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie. Je werkt in een dynamische eerstelijns setting waarbinnen er overleg is met huisartsen en overige disciplines. Onze praktijken beschikken over goed geoutilleerde oefenzalen, buitentrainingsmogelijkheden en een zwembad.

Het betreft een functie van 30 uur, mogelijk uit te breiden naar full-time. Aanvang i.o. op korte termijn.

 

FUNCTIE EISEN

Je bent HBO Bachelor fysiotherapie met BIG registratie en beschikt over een energieke performance en uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je de patient optimaal kunt motiveren.

Vacature Sportfysiotherapeut.

MASTER SPORTFYSIOTHERAPEUT

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je beheerst de specifieke screening en diagnostiek bij uiteenlopende sportletsels en maakt daarbij gebruik van diagnostische middelen en performancetests. Daarnaast ben je in staat tot het maken van geavanceerde kwalitatieve en kwantitatieve sportspecifieke bewegingsanalyses. Middels de integratie van de domeinspecifieke concepten ‘motorisch leren, kracht en lenigheid’ kom je tot het sportfysiotherapeutisch revalidatieplan.

Je bent onderdeel van een team van 20 collegae waarvan 3 sportfysiotherapeuten. Onze praktijken beschikken over goed geoutilleerde oefenzalen, buitentrainingsmogelijkheden en een zwembad. Je kunt participeren in een sportpoli met sportarts en orthopedisch chirurg in het regionale ziekenhuis. Er is samenwerking met sportverenigingen die verdere uitgebouwd kan worden.

Het betreft een functie van minimaal 30 uur mogelijk uit te breiden naar full-time. Aanvang i.o. op korte termijn.

FUNCTIE EISEN

Een (bijna) afgeronde Masteropleiding Sportfysiotherapie
Een energieke/ dynamische performance en uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je sporters optimaal kunt motiveren.

WIJ BIEDEN 
Een baan met uitstekende begeleiding en groeimogelijkheden in een dynamische eerstelijns setting voor een ambitieuze collega. Doelstelling bij goed functioneren binnen het team is het komen tot een vast dienstverband. Bel gerust voor aanvullende informatie.